Omletă Cu Șuncă Cu Brânză
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten și primară? Omleta cu șuncă cu brânză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, șuncă oscar mayer deli, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Omletă Salsan Cu Brânză, și Omletă De Arpagic Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti ouale si laptele intr-un bol mic pana se omogenizeaza. Se amestecă șunca, ceapa și piperul.
Se toarnă în tigaie antiaderentă de 8 inci; acoperi. Gatiti la foc mediu 6 min. sau până când amestecul de ouă este setat, dar partea de sus este încă umedă.
Presărați brânză pe jumătate din omletă; pliați în jumătate.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 1 min.