Omletă Cu Șuncă Cu Brânză

Omletă Cu Șuncă Cu Brânză
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten și primară? Omleta cu șuncă cu brânză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 35 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, șuncă oscar mayer deli, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Omletă Salsan Cu Brânză, și Omletă De Arpagic Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti ouale si laptele intr-un bol mic pana se omogenizeaza. Se amestecă șunca, ceapa și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă în tigaie antiaderentă de 8 inci; acoperi. Gatiti la foc mediu 6 min. sau până când amestecul de ouă este setat, dar partea de sus este încă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați brânză pe jumătate din omletă; pliați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 1 min.
5
Tăiați în jumătate.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista