Omletă cu sparanghel și brânză de capră pentru doi

Omleta cu sparanghel și brânză de capră pentru doi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză de capră, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Omletă Souffleed Cu Brânză De Capră, Sparanghel Și Șuncă, Omletă Cu Brânză De Capră Și Șuncă, și Omletă Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu.
Adăugați sparanghel și aruncați pentru a acoperi cu unt, adăugați 2 linguri de apă și acoperiți.
Lăsați aburul până când sparanghelul este gătit la coacerea dorită, aproximativ 4 minute. Se condimentează după gust cu sare și piper, se scoate din tigaie și se rezervă.
Adăugați untul rămas în tigaie și puneți-l înapoi la foc mediu. Când untul s-a topit, se toarnă ouă bătute. Folosind o spatulă de cauciuc slăbiți ușor marginile oului pe măsură ce se fixează, înclinând tigaia pentru a permite oului lichid să curgă dedesubt. Odată ce ouăle din centru tocmai au început să se presară brânză de capră mărunțită în centrul omletei, apoi puneți sparanghelul peste brânza de capră și condimentați ouăle cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu un capac etanș, îndepărtați-o de pe foc și lăsați căldura reziduală să continue să gătească ouăle până când se fixează aproape complet, cu doar un strat subțire de ou lichid deasupra (aproximativ 1 minut).
Îndoiți părțile omletei în centru pentru a acoperi umplutura. Glisați ușor pe o farfurie și presărați arpagic.