Omletă cu sos de brânză

Omletă cu sos de brânză
Omleta cu sos de brânză necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 292 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $1.32 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, smântână jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Pene de omletă cu sos de brânză, Omletă de legume la grătar rămasă cu sos Pesto și brânză Feta, și Omletă Cu Brânză Vegetală.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, gătiți supa și smântâna la foc mic până se încălzesc, amestecând ocazional. Într-un castron mic, bateți ouăle, sarea și piperul; se amestecă ardeii iute. Topiți untul într-un 10-in. tigaie la foc mediu; adăugați amestecul de ouă. Pe măsură ce ouăle se pun, ridicați marginile, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei IuteArdei Iute
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
BolBol
2
Când ouăle sunt complet setate, scoateți-le de pe foc. Îndoiți omleta în jumătate; tăiat în trei pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se servește cu sosul de brânză. Dați la frigider orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Vin Spumant

Omleta poate fi asociată cu vin spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Revista