Omletă Cu Salsa Chorizo
Omleta Chorizo Salsan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Omletă spaniolă cu cartofi și Chorizo, Omletă de cartofi, Poblano și Chorizo, și Omletă Chorizo, Cartofi Și Chile Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă, topiți untul la foc mediu-mare.
Bateți ouăle, apa, sarea și piperul.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie (amestecul trebuie să se stabilească imediat la margini).
Pe măsură ce ouăle se pun, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt setate, lingură chorizo și salsa pe o parte; îndoiți cealaltă parte peste umplutură. Glisați omleta pe o farfurie.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
![Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut]()
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.