Omletă Cu Ciuperci Sălbatice
Omleta cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 191 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, ciuperci, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Omletă Cu Ciuperci De Orez Sălbatic, Omletă De Munte Cu Ciuperci Sălbatice, și Salată Wild About You: salată de ciuperci sălbatice cu cimbru și inimă de Romaine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o tigaie mică la foc mediu-mare; aduceți la foc mic. Gatiti 3 minute sau pana cand apa se evapora si ciupercile sunt fragede, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul tocat, sucul de lămâie și 1/8 linguriță de sare.
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie de 8 inci la foc mediu-mare.
Așezați 2 ouă într-un castron mic.
Adăugați 1/8 linguriță de sare și o picătură de piper, amestecând cu un tel până când ouăle sunt spumoase.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie și se amestecă rapid cu o spatulă rezistentă la căldură timp de aproximativ 10 secunde sau până când oul începe să se îngroașe. Trageți rapid oul care se fixează pe părțile laterale ale tigaiei spre centru cu spatula, răsturnând tigaia pentru a turna ou nefiert în lateral. Continuați această procedură timp de 10 până la 15 secunde sau până când nu rămâne aproape niciun ou curgător.
Scoateți tigaia de pe foc; aranjați jumătate din amestecul de ciuperci (aproximativ 1 1/2 linguri) peste omletă în tigaie. Rulați spatula în jurul marginilor și sub omletă pentru ao slăbi din tigaie. Pentru a plia omleta, țineți mânerul tigaiei cu o mână și îndepărtați tigaia de dvs. Dați mânerului o atingere ascuțită cu cealaltă mână, astfel încât marginea superioară a omletei să se răstoarne sau pliați marginea cu o furculiță. Glisați omleta din tigaie pe o farfurie, rulând-o în timp ce alunecă, astfel încât să aterizeze împăturită în trei cu cusătura dedesubt. Puneți părțile laterale ale omletei pentru a o îngriji. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de unt, 2 ouă, 1/8 linguriță de sare, o picătură de piper și 1 1/2 linguri de amestec de ciuperci.