Omletă cu brânză și roșii

Omleta cu brânză și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 114 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, brânză cheddar, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Omletă Cu Șuncă, Brânză Și Roșii Uscate La Soare, Burrito de omletă cu brânză Jack și Salsa de roșii, și Brânză de capră cu față deschisă, spanac tocat și omletă de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți până când marginile încep să se fixeze. Ridicați ușor marginile amestecului de ouă cu o spatulă largă, înclinând tigaia pentru a permite amestecului de ouă nefierte să intre în contact cu tigaia. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul de oua este aproape setat; se presară cu brânză. Lingură de roșii peste jumătate de omletă; ori în jumătate.
Tăiați omleta în jumătate transversal și glisați o jumătate pe fiecare din cele 2 farfurii.
Garnisiți cu coriandru, dacă doriți, și serviți imediat.
Se servește cu: portocale mandarine cu kiwi și struguri