Omletă australiană
Aussie Omelet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și cetogenă servește 4 și costă 1,57 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 295 de calorii . 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar, lapte, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheddar, spanac și omletă cu piper Sandwich , omletă de primăvară de inspirație grecească și omletă cu legume încărcate .
Instrucțiuni
Într-o cratiță antiaderentă medie, la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa, usturoiul, ciupercile și ardeiul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Amestecați creveții și gătiți până la opac.
Luați de pe foc și lăsați deoparte.
Într-un castron mediu, bateți ouăle și laptele.
Amestecați pudra de curry, sare și piper.
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă și se gătește 5 minute sau până când se întărește. Acoperiți cu brânză Cheddar, roșii și amestecul de ceapă și creveți. Îndoiți ouăle peste umplutură și serviți calde.