Omlete Monterey Jack cu slănină, Avocado și Salsa

Omlete Monterey Jack cu slănină, Avocado și Salsa
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Omletele Monterey Jack cu slănină, Avocado și Salsa ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 1050 calorii, 42G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, salsa îmbuteliată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare includ Omletă cu Avocado, slănină și Monterey Jack, Monterey Jack Salsa, și Monterey Jack Quesadillas cu Salsa de pere.

Instrucțiuni

1
Reîncălziți slănina conform instrucțiunilor pachetului până când este crocantă; se sfărâmă grosier. Se amestecă slănina, 1/2 cană de brânză, avocado și salsa; pus deoparte pentru a fi folosit ca umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
BrânzăBrânză
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Combinați restul de 1/2 cană de brânză și coriandru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună ouăle, apa, sarea și piperul. Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie antiaderentă de 9" la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
4
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă în tigaie și se presară cu jumătate din amestecul de coriandru-brânză. Pe măsură ce oul începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Presărați 1 parte de omletă cu jumătate de umplutură de slănină. Îndoiți în jumătate. Gatiti la foc mediu-mic 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
6
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu untul rămas, amestecul de ouă, amestecul de coriandru-brânză și umplutura de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
UntUnt
BrânzăBrânză
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista