Omlete Din Crep În Interior

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omletele din crep din interior. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. Un amestec de amestec de brânză colby-monterey jack, pico de gallo, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Omlete Făcut Bine...Aproape, Omlete Spaniole, și Omlete Franceze.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 8 ramekins cu spray de gătit. Pune deoparte.
Bateți ingredientele din crep cu biciul până se combină foarte bine.
Pulverizați tigaia creponată sau tigaia plată mare cu spray de gătit înainte de a face fiecare creponată.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat de crep pe tigaia fierbinte; întindeți aluatul cât mai subțire într-un cerc. Întoarceți după 1 până la 2 minute sau după rumenire. Gatiti 30 de secunde mai mult.
Scoateți crepa de pe foc și așezați straturi de hârtie cerată între crepele pregătite până când toate cele 8 au fost făcute.
Într-un castron mare, combinați ingredientele pentru omletă. Condimentează cu sare și piper după dorință.
Pe rând, așezați crepurile pregătite în ramekins într-un mod similar cu a face o crustă de plăcintă. Îndoiți în poziție după cum este necesar.
Se toarnă amestecul de ouă în fiecare ramekin umplut cu crep.
Așezați ramekins pe o foaie de prăjituri.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când ouăle s-au umflat și sunt fierte.
Se răcește ușor înainte de a se desface de la ramekins.
Se servește fierbinte, acoperit cu pico de gallo suplimentar și brânză mărunțită, dacă se dorește.