Omlete de fructe de mare cu sos de brânză cremoasă

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Omletele cu fructe de mare cu sos cremos de brânză ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, smântână grea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sos Cremos De Cocktail Cu Fructe De Mare, Lasagna de fructe de mare cu sos alb cremos, și Sos cremos de unt de lămâie pentru pește și fructe de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți umplutura amestecând muștarul Dijon în bulionul de pui într-o cratiță până la dizolvare. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se adaugă 1/4 cană smântână și 2 linguri unt. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până se reduce la jumătate, apoi amestecați crabul și creveții; păstrați cald la foc mic.
Pregătiți sosul încălzind 1/4 cană smântână și 1 linguriță muștar la foc mediu. Odată fierbinte, bateți brânza mărunțită, apoi condimentați după gust cu nucșoară, sare și piper. Păstrați cald la foc mic.
Bateți ouăle, 1/4 cană smântână, sare și piper împreună până se omogenizează.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu și uleiul ușor cu spray de gătit.
Se toarnă 1/4 cană din amestecul de ouă în tigaie fierbinte și se învârte pentru a face un strat subțire și uniform de ou. Gatiti pana se intareste, apoi intoarceti si gatiti inca cateva secunde pentru a consolida cealalta parte.
Pentru a pregăti omletele, lingurați o parte din umplutura de fructe de mare în jumătatea inferioară a fiecărei omlete.
Rotiți-vă într-un cilindru.
Serviți 2 per persoană scăldată cu sos Cheddar.