Omlete De Crab Diabolice
Omlete de Crab Deviled este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 327 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, ouă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Crab Diavol, Dip De Crab Diavol, și Crab Diavol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, topiți 1 lingură de unt la foc moderat.
Adăugați scallions și ardei iute și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucul de lămâie și coaja și condimentați cu sare și piper.
Se transferă într-un castron mic și se amestecă ușor în carnea de crab.
Crăpați ouăle într-un castron mediu și bateți-le ușor.
Bateți mărarul și condimentați cu sare și piper.
În două tigăi antiaderente de 8 inci sau tigăi pentru omletă, topiți restul de 2 linguri de unt la foc moderat.
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă în fiecare tigaie. Gatiti, inclinand tigaile si tragand marginile omletelor cu o spatula in timp ce se seteaza pentru a permite ouale nefierte sa se infiltreze dedesubt, aproximativ 5 minute. Puneți crabul peste jumătate din fiecare omletă. Îndoiți omletele, apoi glisați-le pe farfurii.
Tăiați fiecare omletă în jumătate, presărați coriandru și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.