Omlete De Anghinare
Omletele de anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 3 porții cu 393 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ciuperci, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omlete Făcut Dreapta ... Aproape, Omlete De Fermă, și Omlete Franceze.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute.
Adăugați ciuperci și inimi de anghinare; sotati 2 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc și se menține cald.
Combinați albușurile de ou și următoarele 4 ingrediente; amestecați bine cu un bici.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Se toarnă o treime din amestecul de ou în tigaie. Gatiti 3 minute; întoarceți omleta.
Întindeți o treime din amestecul de anghinare pe jumătate din omletă.
Presărați 1/4 cană de brânză peste omletă. Slăbiți cu grijă omleta cu o spatulă; ori în jumătate. Gatiti 1 minut. Glisați pe placă și păstrați-vă cald. Repetați procedura de două ori cu spray de gătit și ingredientele rămase.