Omlete Cheddar Din Chile
Chile Cheddar omlete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 482 calorii, 35g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână salsa comercială, lapte, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Șuncă și Chile-Cheddar Calzones, Cheddar-Vafe Chile, și Cheddar și Verde Chile Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine.
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să se gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia pentru a permite porțiilor nefierte să curgă dedesubt. Gatiti pana se rumeneste pe fund.
Transferați tigaia în cuptor; fierbeți 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 1 minut sau până când blatul este auriu.
Tăiați o fantă adâncă de 1/4 inch în centrul omletei. Omletă de Top cu 3/4 cană de brânză și 1/4 cană de ardei iute. Slăbiți omleta cu spatula și pliați cu grijă în jumătate. Glisați omleta pe un platou de servire și tăiați-o în jumătate.
Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de unt, amestec de ouă, brânză și ardei iute. Completați fiecare porție cu 2 linguri de salsa chiar înainte de servire.