Omlete albe de ou cu față deschisă cu legume prăjite

Omletele albe de ou cu legume prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.39 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, praz, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri prăjite cu ciuperci Portabella și Avocado cu față deschisă, Sandvișuri cu roșii prăjite cu față deschisă și brânză de capră cu chipsuri de parmezan, și Sandwich cu șuncă și ouă cu față deschisă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Aduceți o oală medie cu apă la fiert cu 2 linguri de sare.
Adăugați prazul și feniculul și blanch timp de 2 minute; se scurge și se usucă.
Transferați legumele pe o foaie de copt și stropiți cu 2 lingurițe de ulei de măsline. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 15 minute sau până se rumenesc.
Adăugați roșiile și prăjiți aproximativ 3 minute, sau până se înmoaie.
Într-un castron mare, bateți albușurile cu sare și piper. Frecați ușor o tigaie antiaderentă de 8 inci rezistentă la cuptor cu o parte din restul de 1 lingură de ulei și puneți-o la foc moderat.
Adăugați o pătrime din albușurile bătute, întinzându-le în jurul tigaiei și gătiți până abia se fixează, aproximativ 3 minute. Topim omleta cu o pătrime din legumele prăjite și sfărâmăm o pătrime din brânza de capră deasupra.
Coaceți aproximativ 2 minute sau până când albii sunt doar fermi. Glisați omleta pe o farfurie și repetați cu albușurile rămase, legumele prăjite și brânza de capră.
Încingeți omletele cu crenguțele de busuioc și serviți.