Reteta omleta Cajun este gata în aproximativ 42 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos RAJUN Cajun BBQ - în interiorul multor mall-uri se află restaurante Rajun Cajun, servesc grătar inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, Ole Omletă, și Omletă-în-un-bun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se topește 1 linguriță. unt într-o tigaie grea antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare; adăugați cârnați și gătiți, amestecând ocazional, 6 până la 7 minute sau până când cârnații se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșiile, următoarele 4 ingrediente și 1/2 linguriță. Condimente Creole. Gatiti 5 pana la 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Creole
Legume
Tomate
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Bateți împreună ouăle, pătrunjelul și restul de 1/2 linguriță. Condimente Creole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Creole
Pătrunjel
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se topește 1 linguriță. unt în tigaie acoperit cu spray de gătit la foc mediu, tigaie rotativă pentru a acoperi uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă un sfert din amestecul de ouă în tigaie. Pe măsură ce amestecul de ouă începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt. Gatiti pana aproape gata (aproximativ 1 minut). Acoperiți tigaia și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Presărați 1 parte de omletă cu un sfert din fiecare amestec de cârnați și brânză. Îndoiți omleta în jumătate peste umplutură. Glisați omleta pe o farfurie de servire; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi. Repetați procedura de 3 ori cu untul rămas, amestecul de ouă, amestecul de cârnați și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Unt
Brânză
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
9
Omletă Cajun cu creveți: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor în pas se amestecă 1 cană de creveți crudi mari, curățați și deveinați (număr 21/30) în amestec de cârnați. Gatiti 1 minut sau doar pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Cârnați
10
Scoateți din tigaie. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor. Pregătire: 25 min., Bucătar: 23 min.