OMGs și Clodhoppers pentru Ziua Canadei

OMGs și Clodhoppers pentru Ziua Canadei
OMGs și Clodhoppers pentru Ziua Canadei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 7 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de caramel acoperite cu ciocolată heath, pătrate graham cracker, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Canada Squares, Salată De Friptură De Ziua Canadei, și Tarte cu unt cu conținut scăzut de carbohidrați pentru Ziua Canadei.

Instrucțiuni

1
Căptușiți 20 până la 24 de mini cupe de brioșe cu hârtii de brioșă miniaturale sau pătrate de folie antiaderentă sau hârtie pergament. Dacă nu aveți căptușeli, probabil că ați putea scăpa frecând generos cu unt și răcind tigaia unsă înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți migdalele într-o tigaie uscată și prăjiți la foc mediu spre mediu, amestecând des, până când încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se pune într-un bol să se răcească.Spargeți biscuiții graham în mici 1/2 inch (ish!) bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți-le în castron cu migdalele. Se amestecă caramelul bits.In un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți ciocolata folosind 50% putere și amestecând la fiecare 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați amestecul de ciocolată și graham și amestecați bine.Se amestecă amestecul într-o tigaie mini brioșă căptușită și se răcește până se fixează. Dacă folosiți pătrate de pergament sau folie, ridicați-le din tigaie și îndepărtați-le. Dacă utilizați cupe, puteți servi din cupe. Dacă utilizați o cutie cu unt,scoateți bomboanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista