Oliebollen (Gogoși Olandeze)
Oliebollen (gogoși Olandeze) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 12. O porție conține 848 calorii, 5g de proteine, și 80g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 830 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei vegetal, măr Granny smith, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Pennsylvania Olandeză Gogoși De Cartofi, Oliebollen-versiunea fără drojdie., și Oliebollen sau bile de ulei.... ;) / Simone 's Kitchensimone' s Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spargeți drojdia comprimată și amestecați în laptele cald.
Lăsați să stea câteva minute pentru a se dizolva. Cerneti faina si sarea intr-un bol mare. Se amestecă amestecul de drojdie și oul în făină și se amestecă într-un aluat neted. Se amestecă coacăzele, stafidele și mărul. Acoperiți vasul și lăsați aluatul într-un loc cald să se ridice până la dimensiunea dublă. Aceasta va dura aproximativ 1 oră.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie adâncă grea la 375 grade F (190 grade C). Folosiți 2 linguri de metal pentru a forma linguri de aluat în bile și aruncați-le cu grijă în uleiul încins.
Prăjiți bilele până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Gogoșile trebuie să fie moi și nu grase. Dacă uleiul nu este suficient de fierbinte, exteriorul va fi dur și interiorul gras.
Scurgeți gogoșile finite pe prosoape de hârtie și praf cu zahărul cofetarilor.
Serviți-le îngrămădite pe o farfurie cu mai mult zahăr de cofetari praf peste ele. Mănâncă-le fierbinte, dacă este posibil.