Olandeză Migdale Boterkoek
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Boterkoek de migdale Olandeze ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 166 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de migdale, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caise-Migdale Bebeluși Olandezi, Căpșuni și afine Almond Dutch Baby, și Iaurt Făină De Migdale Copil Olandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 9 x 12 inch . De asemenea, puteți utiliza o tigaie dreptunghiulară de 9 x13 inch.
Cremă împreună zahărul brun și untul sau margarina.
Adăugați extractul de migdale.
Cerneti si adaugati faina in amestecul de zahar cremat.
Separați oul și adăugați gălbenușul de ou în aluat.
Apăsați în forma de rulou de burete unsă și glazurați cu albușul ușor bătut.
Se presară cu migdale fulgi sau tăiate.
Coaceți aproximativ 20 de minute. Când se răcește, se taie în bare.