Olandeză Migdale Boterkoek

Olandeză Migdale Boterkoek
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Boterkoek de migdale Olandeze ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 166 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de migdale, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caise-Migdale Bebeluși Olandezi, Căpșuni și afine Almond Dutch Baby, și Iaurt Făină De Migdale Copil Olandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 9 x 12 inch . De asemenea, puteți utiliza o tigaie dreptunghiulară de 9 x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Cremă împreună zahărul brun și untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
3
Adăugați extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
4
Cerneti si adaugati faina in amestecul de zahar cremat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
5
Se amestecă bine.
6
Separați oul și adăugați gălbenușul de ou în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
OuăOuă
7
Se amestecă din nou.
8
Apăsați în forma de rulou de burete unsă și glazurați cu albușul ușor bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
9
Se presară cu migdale fulgi sau tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
10
Coaceți aproximativ 20 de minute. Când se răcește, se taie în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista