Okra Picantă Murată

Okra Picantă Murată
Okra picantă murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Persoana 31 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet de cidru, apă, okra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Okra Picantă Murată, Okra Picantă Murată, și Okranul Murat Picant Este Complimentul Perfect Pentru Carnea La Grătar.

Instrucțiuni

1
Spălați okra, frecând ușor pentru a îndepărta orice nisip și puf. Sterilizați 2 (1 litru ) borcane și capace de conservare în apă clocotită timp de cel puțin 10 minute, lăsați să se răcească înainte de a umple cu okra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Combinați oțetul de cidru, apa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, boia afumată, sarea și boabele de piper la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare. Reduceți temperatura și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc.
4
Împachetați okra proaspătă și curățată în borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
5
Se toarnă saramura fierbinte peste okra, umplând borcanele până sus. Sigilați borcanele, asigurându-vă că ați curățat jantele borcanului de orice reziduu. Păstrați borcanele la frigider. Permiteți conținutului să se culce cel puțin o săptămână înainte de a mânca, două săptămâni sunt cele mai bune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
BameBame
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista