Okra Picantă Murată

Okra picantă murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Persoana 31 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet de cidru, apă, okra și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Okra Picantă Murată, Okra Picantă Murată, și Okranul Murat Picant Este Complimentul Perfect Pentru Carnea La Grătar.
Instrucțiuni
Spălați okra, frecând ușor pentru a îndepărta orice nisip și puf. Sterilizați 2 (1 litru ) borcane și capace de conservare în apă clocotită timp de cel puțin 10 minute, lăsați să se răcească înainte de a umple cu okra.
Combinați oțetul de cidru, apa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, boia afumată, sarea și boabele de piper la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare. Reduceți temperatura și fierbeți timp de 15 minute.
Împachetați okra proaspătă și curățată în borcane.
Se toarnă saramura fierbinte peste okra, umplând borcanele până sus. Sigilați borcanele, asigurându-vă că ați curățat jantele borcanului de orice reziduu. Păstrați borcanele la frigider. Permiteți conținutului să se culce cel puțin o săptămână înainte de a mânca, două săptămâni sunt cele mai bune.