Okra Picantă Murată
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Okra picantă murată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă este plăcută de 31 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, okra și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Okra Picantă Murată, Okra Picantă Murată, și Okra Picantă Murată.
Instrucțiuni
Spălați okra, frecați ușor pentru a îndepărta orice granulație și fuzz. Sterilizați 2 (1 litru ) borcane de conserve și capace în apă clocotită timp de cel puțin 10 minute, lăsați să se răcească înainte de a umple cu okra.
Combinați oțetul de cidru, apa, usturoiul, fulgii de ardei roșu, boia afumată, sarea și boabele de piper la fiert într-o oală mare la foc mediu-mare. Reduceți temperatura și fierbeți timp de 15 minute.
Împachetați okra proaspătă, curățată în borcane.
Se toarnă saramura fierbinte peste okra, umplând borcanele până sus. Sigilați borcanele, asigurându-vă că ați curățat jantele borcanului de orice reziduu. Păstrați borcanele la frigider. Lăsați conținutul să murat cel puțin o săptămână minim înainte de a mânca, două săptămâni este cel mai bun.