Okra Masala

Okra Masala
Okra Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 643 calorii, 16g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $5.22 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, coriandru măcinat, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Okra Masala Prăjită, Bhindi Masala: să vorbim Okra, și Bhindi Masala / cum sa faci bhindi masala / Okra s pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Trupa de cadre de pietre Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista