Okra Cu Roșii
Okra cu roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 193 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, okra și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Okran și roșii, Okra Și Roșii, și Okran și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați okra și tăiați-o. (Pentru a tăia okra, tăiați o mică secțiune la vârf. Capătul tulpinii arată cel mai frumos dacă este tăiat într-o formă conică.)
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 până la 12 inci pe o flacără medie. Puneți usturoiul și ceapa. Se amestecă și se prăjește până când ceapa devine translucidă, reducând căldura dacă este necesar.
Pune în okra. Se amestecă și se prăjește încă un minut. Acum puneți toate ingredientele rămase plus apă de cană și aduceți la foc mic.
Acoperiți, dați focul la minim și gătiți ușor timp de 15 până la 20 de minute sau până când okra este fragedă. (Păstăile mai mari vor dura puțin mai mult pentru a găti.)
Serviți fie cald, fie rece.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;