Okra Afgană

Okra Afgană
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Okra afgană ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 117 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, okra, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Maimuță Afgană, Afgan Ruz Bukhari, și Afgan Ambrosia-Haf-Miwah.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 15 minute. Se amestecă pasta de roșii până nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pasta De TomatePasta De Tomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați okra și presărați turmeric, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
PiperPiper
BameBame
SareSare
3
Se toarnă în apă și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când okra este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat ușor, 15 până la 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper din nou înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
ApăApă
BameBame

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista