Oferte Suplimentare De Pui Cheddar
Extra Cheddar pui Ofertele este un gluten gratuit și FODMAP prietenos felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 446 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. Un amestec de bucăți reale de slănină oscar mayer, licitații de pui, pansament clasic de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Oferte De Pui Cu Bacon Cheddar, Oferte De Pui Cu Bacon Cheddar, și Oferte De Pui Cheddar Ranch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Pulverizați foaia de copt cu spray de gătit.
Combinați amestecul de acoperire, slănina și boia de ardei într-un bol mediu; amestecați brânza.
Umeziți puiul cu apă; apăsați ușor amestecul de brânză pe ambele părți ale puiului. (Puiul nu va fi complet acoperit.)
Așezați pe foaia de copt pregătită; deasupra cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți 15 min. sau până când puiul este gata.
Se servește cu scobitori de legume și pansament.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Ofertele de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.