Oferte De Pui Cu Lapte Bătut

Oferte De Pui Cu Lapte Bătut
Ofertele de pui din lapte bătut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 582 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, apă, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Napolitane cu lapte bătut cu oferte de pui prăjit cu lapte bătut, Oferte de pui cu crustă de parmezan cu pansament de fermă din zară, și Oferte de pui cu crustă de parmezan cu pansament de fermă din zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați Zara și Tabasco într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați ofertele de pui și marinați cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
3
Preîncălziți cuptorul la 107°.într-un vas superficial, amestecați făina cu sare și piper cayenne. Într-un castron puțin adânc, bateți împreună ouăle cu 2 lingurițe. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Așezați firimiturile de pâine într-un vas separat de mică adâncime. Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Îndepărtați ofertele de pui din zară, drenând orice exces și dragați individual în amestecul de făină, scuturând excesul; apoi se înmoaie în ou, drenând orice exces. Apoi, înmuiați puiul în pesmet, apăsând ușor în firimituri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
PesmetPesmet
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
6
Așezați pe foaia de copt. (Puiul poate fi preparat cu până la 5 ore înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei vegetal la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați o treime din ofertele de pui și gătiți, întorcând, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați pe o foaie de copt și păstrați la cald. Ștergeți tigaia și repetați procedura de gătit în încă 2 loturi cu uleiul rămas și ofertele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Ofertele de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista