Oeufs en Crustade

Oeufs en Crustade
Oeufs en Crustade ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 247 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de gălbenușuri de ou, unt, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Oeufs En Cocotte Cu Lox, Oeufs a La Neige, și Oeufs au lait pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
CROUSTADES: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați pâinea în patru felii groase de 1 cm și tăiați crustele formând un pătrat de 3 cm până la 4 cm. Folosind un tăietor rotund de 2 centimetri, tăiați un cerc în centrul pâinii, fără a tăia până la capăt. Folosiți un cuțit de unt pentru a scoate și curăța pâinea din centru pentru a forma o adâncime de aproximativ 1 inch. Folosind degetele mash în jos interiorul gol pentru a forma o bază fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De UntCuțit De Unt
3
Se amestecă untul și cățelul de usturoi ușor piure împreună într-un castron mic, se lasă la infuzat aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți untul pe toată pâinea, pe toate părțile în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
5
Așezați talonul direct pe raftul cuptorului setat în poziția centrală.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Puneți gălbenușurile de ou și sucul de lămâie într-o cratiță mică așezată la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți continuu, adăugând untul bucată cu bucată până se formează un sos îngroșat. Evitați prea multă căldură sau ouăle se vor amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, dar totuși să curgă liber atunci când este turnat. Reglați consistența cu apă, dacă este necesar.Ouă POCATE: aduceți o tigaie cu apă la aproape fierbere. Crăpați un ou într-un castron mic, reduceți focul și glisați oul în apa care fierbe. Folosind o lingură rulați ușor oul intact o dată sau de două ori pentru a vă asigura că nu se lipește. Puneți oul în apă timp de aproximativ 3 până la 3 minute, apoi îndepărtați cu grijă oul cu o lingură cu fante . Lăsați-l să se scurgă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Tăiați ouăle marginilor scraggly, dacă doriți. Repetați încă 3 ori.Așezați ușor un ou pocat în fiecare crustadă. Puneți puțin sos olandez peste ouă și garnisiți cu frunze proaspete de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Sare și PiperSare și Piper
Ou FiertOu Fiert
UntUnt
SosSos
ApăApă
OuăOuă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Se servește cald.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista