Ocupat Zi Barbeque Piept
Reteta ocupat zi Barbeque piept este gata în aproximativ 8 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $2.48 pe portie, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 366 calorii. 377 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sos worcestershire, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Hanuka. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ocupat Zi Barbeque Piept, Tort De Zi Ocupat, și Salată De Zi Aglomerată.
Instrucțiuni
Combinați cimbru, boia de ardei, piper, sare, pudră de ceapă, pudră de usturoi, cayenne și chimen într-un castron mic; pune deoparte. Frecați pieptul peste tot cu fum lichid, apoi frecați cu amestec de condimente.
Se toarnă sosurile Worcestershire și barbeque într-un aragaz lent; așezați carnea de vită deasupra. Acoperiți și gătiți la 8 până la 10 ore, până când furculița este fragedă.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Brisket. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
![Taittinger Brut La Francaise (Magnum)]()
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.