Ochi dulci și acri
Globii oculari dulci și acri necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, unt, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Ochi dulci și acri, "Viermi" înfricoșători de cartofi dulci cu "globi oculari"de vită, și Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru.
Instrucțiuni
Cu o furculiță sau cu mâinile curate, combinați ușor carnea, oul, pesmetul, sarea și piperul. Formați în bile de 1 inch. Apăsați o felie de măsline verde în minge pentru a face "ochi". Topiți untul într-o tigaie mare de sote și rumeniți chiftelele pe toate părțile.
Scurgeți grăsimea. Într-un castron, amestecați împreună jeleul și sosul de chili și turnați peste chiftele. Fierbeți neacoperit timp de 30 de minute la foc mediu spre mic, întorcând chiftelele în mod regulat.