Ochi de coaste la grătar cu ciuperci și sos de pește

Ochi de coaste la grătar cu ciuperci și sos de pește
Această rețetă servește 35 și costă 1,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 92 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper cayenne, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ochi de coaste la grătar cu ciuperci și sos de pește, Mazăre și ciuperci prăjite cu sos de pește și busuioc, și Cody la gratar coaste ochii cu ulei de măsline zdrobit cartofi și Swe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul în cele 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și ciupercile amestecate și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc și lichidul lor se evaporă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați sosul de pește și cayenne și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă tarhonul și arpagicul, se acoperă și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
4
Preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Ungeți fripturile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru. Grătați la foc moderat timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru carnea medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați fripturile pe farfurii. Se acoperă cu ciupercile și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista