Ocazional Vegetarian Bihari Fasole Verde Masala

Fasolea verde Bihari de la vegetarianul Ocazional Masala ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 288 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare kosher, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Bibimbapul Ocazional Vegetarian, Lasagna ocazională de varză și ciuperci vegetariene, și Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie saut de 3 litri la foc mediu.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând, până devin aurii.
Se ia de pe foc și se transferă migdalele într-o farfurie sau castron; pus deoparte pentru garnitură.
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul, coriandrul, boiaua, fulgii de ardei iute și sarea în tigaia nespălată saut și reveniți la foc mediu. Saut până când ceapa este fragedă și începe să se prăjească, aproximativ 4 minute.
Adăugați laptele de cocos și fasolea verde.
Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți, acoperit, până când fasolea este fragedă, aproximativ 6 minute.
Presărați fasolea cu sucul de lămâie și aruncați ușor.
Se transferă într-un vas de servire încălzit și se ornează cu migdalele și coriandrul. Dacă doriți, serviți însoțit de orez gătit simplu sau pâine plată roti.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Riesling, Gruener Veltliner
Sparkling ros circulatory, Riesling și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Santa Margherita spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Trandafir Spumant]()
Santa Margherita Trandafir Spumant
Parfumurile elegante de căpșuni și citrice duc la un gust atractiv, cu fructe mixte de fructe de pădure care rămân la final. Acest vin este minunat de unul singur și se asortează bine cu aperitive sărate, mâncăruri complexe din fructe de mare și orice picant. Mousse-ul elegant vă va reîmprospăta Palatul pentru următoarea mușcătură și contrastarea bulelor cu ceva moale sau cremos vă poate ridica următoarea masă. Deschideți o sticlă împreună cu sufle de brânză de capră, scoici cu usturoi prăjit și pesto sau un curry de pui roșu picant gătit lent. De asemenea, aduce o strălucire încântătoare unui brunch festiv sau desertului tău bogat preferat. Amestec: 55% Chardonnay, 40% Glera și 5% Malbec