Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez

Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați obrajii de porc în stil thailandez. O porție conține 488 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.06 pe portie. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă prăjită, Obraji de porc, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan, Obrajii de porc fiert cu Sherry, și Burtă De Porc Înăbușită În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați obrajii în oală sau tigaie. Obrajii trebuie să acopere suprafața vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați suficientă apă, astfel încât obrajii să fie scufundați pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați adăugați sos de soia, sos de pește, vin de orez, zahăr, scorțișoară și chilis în oală. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Acoperiți vasul cu un capac etanș sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Vin De OrezVin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se transferă la cuptor și se gătește până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Degresați amestecul, fie prin degresarea grăsimii lichide, fie prin refrigerarea cărnii și lăsând grăsimea să se solidifice deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Scoateți carnea din lichid și rupeți ușor în bucăți de mușcătură (carnea va fi foarte fragedă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Încălziți sosul într-o cratiță medie și gătiți până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Sosul trebuie să fie bogat și siropos. Puneți carnea în sos și încălziți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se servește imediat, garnisit cu ierburi și șalotă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
10
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista