Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez

Obrajii de porc înăbușiți în stil thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați obrajii de porc în stil thailandez. O porție conține 488 calorii, 29G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.06 pe portie. 90 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șalotă prăjită, Obraji de porc, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Obrajii De Porc Fiert Din Sichuan, Obrajii de porc fiert cu Sherry, și Burtă De Porc Înăbușită În Stil Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați obrajii în oală sau tigaie. Obrajii trebuie să acopere suprafața vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați suficientă apă, astfel încât obrajii să fie scufundați pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați adăugați sos de soia, sos de pește, vin de orez, zahăr, scorțișoară și chilis în oală. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Acoperiți vasul cu un capac etanș sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se transferă la cuptor și se gătește până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Degresați amestecul, fie prin degresarea grăsimii lichide, fie prin refrigerarea cărnii și lăsând grăsimea să se solidifice deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți carnea din lichid și rupeți ușor în bucăți de mușcătură (carnea va fi foarte fragedă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Încălziți sosul într-o cratiță medie și gătiți până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Sosul trebuie să fie bogat și siropos. Puneți carnea în sos și încălziți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Se servește imediat, garnisit cu ierburi și șalotă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
10
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista