Oase T la grătar cu frecare de chili Chipotle și unt compus de Cilantro-var

Rețeta T-oase la grătar cu frecare de chili Chipotle și unt compus de Cilantro-Var este gata în aproximativ 29 de minute și este cu siguranță un super gluten gratuit și FODMAP prietenos opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 1192 calorii, 72g de proteine, și 97G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.73 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, fripturi din os t, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Oase T la grătar cu unt de Chipotle-Lime, Unt Compus De Tei Cilantro, și Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament cu var Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie pentru grătar cu două arzătoare la foc mare sau un grătar electric de masă la înălțime sau preîncălziți grătarul exterior.
Puneți untul într-un castron.
Așezați vasul cuptor cu microunde și gătiți la foc mare timp de 15 secunde. Pentru a toca ierburile super-fine, țineți vârful cuțitului pe o tăietură și mutați spatele cuțitului în sus și în jos foarte repede trecând peste ierburi din nou și din nou. Amestecați cilantro tocat și coaja de tei și sucul în unt folosind o spatulă de cauciuc.
Transferați untul pe o bandă mare de folie de plastic.
Adunați capetele foliei de plastic pe 1 mână și folosiți o margine dreaptă, ca o tigaie mică pentru foi de prăjituri, pentru a împinge untul înapoi și departe de corpul dvs., făcând untul să ia o formă de bușteni. Rotiți ușor Jurnalul învelit în plastic înainte și înapoi pe blat pentru a rotunji uniform forma. Răsuciți învelișul suplimentar la capete și așezați butucul de unt compus în congelator pentru a face untul suficient de rece pentru a tăia din nou.
Scoateți fripturile din frigider și desfaceți-le.
Combinați amestecul de condimente pentru friptură cu piper fierbinte chipotle și boia dulce. O lingură este despre o palmă plină de condimente pulverulente sau măcinate. Frecați amestecul de condimente în fripturi, distribuind condimentele uniform între ele. Du-te și spală-te. Folosind clești, așezați fripturile pe grătarul fierbinte țipător, așezați cu grijă vârful subțire al 1 friptură orientat spre capătul larg al următorului, astfel încât toate cele 4 fripturi să se potrivească simultan pe tigaia sau grătarul grătarului. Gatiti fripturile 6-7 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Îndepărtați fripturile și lăsați-le să se odihnească, astfel încât sucurile să poată redistribui, 5 minute.
Când sunteți gata de servit, fripturi de top cu discuri de unt compus feliat și serviți cu salată sau legume pe lateral. Cartofii Cheesy zdrobiți și legumele feliate sotate fac mâncăruri laterale deosebit de gustoase pentru aceste fripturi.