Oase de dinozaur cu sos de grătar Chipotle-Cherry

Oase de dinozaur cu sos de grătar Chipotle-Cherry
Rețeta oase de dinozaur cu sos de grătar Chipotle-Cherry ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 228 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.16 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pudră de ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pui la grătar cu sos de grătar Cherry-Chipotle, Chiftele De Grătar Cu Cireșe Chipotle, și Sos De Grătar Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă boia de ardei, zahărul brun,sarea grosieră, praful de ceapă, piperul negru,scorțișoara și cardamomul într-un castron mic pentru frecarea condimentelor.Aranjați coaste pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Zahăr BrunZahăr Brun
Sare GrosierăSare Grosieră
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
2
Presărați 3 linguri de condimente frecați pe fiecare parte a fiecărui suport pentru coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Lăsați coastele să se marineze la camerătemperatura în timp ce pregătiți grătarul. Umpleți spraysticla cu suc de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Scoateți toprack din grătar.
2
Așezați 1 tigaie din aluminiu în centrul grătarului inferior pentru tigaia de picurare.Brichete ușoare în Coș; se toarnă ontolower Grill rack, aranjarea în jurul tigaie picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
3
Scurgeți așchii de lemn; împrăștiați peste cărbuni. Returngrill rack la grătar. (Poate fi necesar să aprindeți cărbune suplimentar în coș pentru a umple cărbunii în grătar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
1
Scoateți raftul superiordin grătar. Pregătiți grătar (mediucăldură). Dacă utilizați grătar cu 2 arzătoare, aprindeți 1 arzător.Dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, nu aprindeți arzătorul Central.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scurgeți așchii de lemn. Stivați 2 Mini loafpans (unul în interiorul celuilalt); umpleți cu 1 așchii de lemn de cupă. Stivați tigăile de pâine rămase; umplețicu 1 cană așchii de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Așezați tigăile direct pe flacără (dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, așezați ambele tigăi pe 1 parte luminată).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați tava de copt din aluminiu peste porțiunea neluminată a grătarului. Întoarceți-vă LAPACK la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați coaste pe grătar peste tava de picurare(coastele se pot extinde dincolo de tigaie). Acoperiți grătarulși coaste de gătit 30 de minute. Descoperiți grătarul; rotiți coastele pentru gătit uniform (nu faceți cifra de afaceri). Pulverizați coaste cu suc de cireșe. Acoperițiși continuați să grătiți coastele până se rumenesc,foarte fragede, iar carnea începe să se micșorezedeparte de capetele oaselor, pulverizând cusuc de cireșe la fiecare 15 minute, cu aproximativ 1 oră30 de minute până la 1 oră și 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
6
Perie coaste cu Chipotle-Cherry
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CireșeCireșe
CoasteCoaste
7
Sos De Grătar. Întoarceți; grătar peste directcăldură până când este ușor carbonizată, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați pe suprafața de lucru.
9
Tăiați întreoase.
10
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Criss Cross Old Vine Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Încrucișează surse din diferite podgorii Imobiliare (vârsta medie de 80 de ani) pentru a găsi cei mai buni struguri pentru a produce acest vin luxuriant. Criss Cross Old Vine Zinfandel are arome delicioase de cireșe negre și gem de fructe de pădure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista