Oase de dinozaur cu sos de grătar Chipotle-Cherry
Rețeta oase de dinozaur cu sos de grătar Chipotle-Cherry ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Acest fel principal are 228 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.16 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pudră de ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pui la grătar cu sos de grătar Cherry-Chipotle, Chiftele De Grătar Cu Cireșe Chipotle, și Sos De Grătar Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă boia de ardei, zahărul brun,sarea grosieră, praful de ceapă, piperul negru,scorțișoara și cardamomul într-un castron mic pentru frecarea condimentelor.Aranjați coaste pe foaia de copt.
Presărați 3 linguri de condimente frecați pe fiecare parte a fiecărui suport pentru coaste.
Lăsați coastele să se marineze la camerătemperatura în timp ce pregătiți grătarul. Umpleți spraysticla cu suc de cireșe.
Scoateți toprack din grătar.
Așezați 1 tigaie din aluminiu în centrul grătarului inferior pentru tigaia de picurare.Brichete ușoare în Coș; se toarnă ontolower Grill rack, aranjarea în jurul tigaie picurare.
Scurgeți așchii de lemn; împrăștiați peste cărbuni. Returngrill rack la grătar. (Poate fi necesar să aprindeți cărbune suplimentar în coș pentru a umple cărbunii în grătar.)
Scoateți raftul superiordin grătar. Pregătiți grătar (mediucăldură). Dacă utilizați grătar cu 2 arzătoare, aprindeți 1 arzător.Dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, nu aprindeți arzătorul Central.
Scurgeți așchii de lemn. Stivați 2 Mini loafpans (unul în interiorul celuilalt); umpleți cu 1 așchii de lemn de cupă. Stivați tigăile de pâine rămase; umplețicu 1 cană așchii de lemn.
Așezați tigăile direct pe flacără (dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, așezați ambele tigăi pe 1 parte luminată).
Așezați tava de copt din aluminiu peste porțiunea neluminată a grătarului. Întoarceți-vă LAPACK la grătar.
Așezați coaste pe grătar peste tava de picurare(coastele se pot extinde dincolo de tigaie). Acoperiți grătarulși coaste de gătit 30 de minute. Descoperiți grătarul; rotiți coastele pentru gătit uniform (nu faceți cifra de afaceri). Pulverizați coaste cu suc de cireșe. Acoperițiși continuați să grătiți coastele până se rumenesc,foarte fragede, iar carnea începe să se micșorezedeparte de capetele oaselor, pulverizând cusuc de cireșe la fiecare 15 minute, cu aproximativ 1 oră30 de minute până la 1 oră și 45 de minute mai mult.
Perie coaste cu Chipotle-Cherry
Sos De Grătar. Întoarceți; grătar peste directcăldură până când este ușor carbonizată, aproximativ 2 minute.
Transferați pe suprafața de lucru.
Se servește cu sosul rămas.