Oameni De Turtă Dulce

Oameni De Turtă Dulce
Oamenii de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 168 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ghimbir măcinat, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Oameni De Turtă Dulce, Oameni De Turtă Dulce, și Oameni de turtă dulce crudă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bate în melasă. Într-un alt castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, pudra de espresso, ghimbirul, scorțișoara și nucșoara. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați fiecare porție cu mâinile într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați fiecare disc etanș și înghețați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
3
Pe o placă ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați aluatul, câte o porție, până la 1/4 inch grosime. Cu tăietorii cu făină, tăiați aluatul în forme de oameni (dacă aluatul devine prea moale pentru a fi manipulat, înghețați scurt până când este din nou ferm). Cu o spatulă largă sau cu degetele, transferați fursecurile pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau pergament de gătit, distanțându-le la aproximativ 1 inch. Adunați resturi, bateți într-o minge și repetați rularea și tăierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până când marginile se rumenesc, 15 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Dacă cookie-urile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a le elibera, lăsați să stea pe foi pentru a se întări, aproximativ 5 minute, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Glazură de zahăr pudră: controlul consistenței glazurii este simplu. Dacă este prea gros, adăugați câteva picături de apă; dacă este prea subțire, adăugați treptat mai mult zahăr pudră. Pentru a nuanța, adăugați colorant alimentar câteva picături la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazurăGlazură
ApăApă
7
Pentru conducte: într-un castron, amestecați 2 căni de zahăr pudră, 1/2 linguriță de vanilie și 1 1/2 linguri de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință. Puneți o lingură într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/8 inch sau o pungă de plastic grea de 1 litru cu fermoar. Sigilați punga de plastic și strângeți glazura într-un colț; tăiați o deschidere minusculă la colțul pungii pentru a stoarce glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BolBol
8
Lăsați fursecurile să stea până când glazura este fermă, aproximativ 5 minute. Face aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista