Oală tradițională de vită

Oală tradițională de vită
Potpie tradițională de vită este un fel principal care servește 6. Pentru 3,36 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 554 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, praf de usturoi, ceapă și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Empanada Potpie, Empanada Potpie și Potpie cu carne de vită și legume.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, brânza, sarea, piperul și cimbrul; tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă în apă doar până se umezește. Formează o minge. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Între timp, într-o cratiță mare sau în cuptorul olandez, rumeniți carnea de vită și ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ciupercile; se caleste timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați 1 cană bulion, sare, cimbru, praf de usturoi și piper; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați cartofii, morcovii și țelina; acoperiți și fierbeți încă 20 de minute sau până când carnea este fragedă și legumele sunt crocante și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Combinați făina și bulionul rămas până la omogenizare; se adaugă treptat la amestecul de carne de vită. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Amestecați sosul pentru rumenire, dacă doriți. Reduce caldura; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Rulați două treimi din aluat într-un format de 14 inchi. x 10 inchi. dreptunghi. Căptușiți partea de jos și părțile laterale ale unui 11 inchi neuns. x 7 inchi. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Rulați aluatul rămas într-un format de 6 inci. cerc; tăiate în șase felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Turnați amestecul de carne de vită în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Deasupra puneți felii de aluat.
11
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350°; Coaceți încă 30 de minute sau până când aluatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista