Oală Fierbinte De Crab Albastru Din Golful Chesapeake

Oală Fierbinte De Crab Albastru Din Golful Chesapeake
Oala fierbinte de Crab albastru din Golful Chesapeake durează aproximativ 72 de ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 904 calorii, 53G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 7,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, șalotă, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Prăjituri De Crab Din Golful Chesapeake, Prăjituri de Crab cu Mayo din Golful Chesapeake, și Prăjituri Clasice De Crab Din Golful Chesapeake.

Instrucțiuni

1
Într-o oală grea, la foc mediu până la mare, adăugați uleiul de semințe de struguri. Când o ceață ușoară se ridică din tigaie, adăugați tot crabul. Crabii albaștri conțin apă, așa că trebuie să-i gătiți până când acest lichid s-a evaporat. Apoi adăugați untul. Lăsați solidele din lapte să cadă și când untul încetează să se spumeze adăugați legumele și gătiți până devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă semințele de coriandru și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
3
Adăugați pasta de roșii și Roșia tocată și gătiți, amestecând frecvent, timp de 4 minute. Deglazați cu vinul alb, răzuind orice bucăți care se lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați apa și bulionul de pui. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați frunza de dafin și cimbru gătiți încă 10 minute. Apăsați întregul amestec într-o strecurătoare. Supa ar trebui să aibă bucăți mici de legume de la gătitul crabului. Verificați și reglați condimentul cu sare și piper. Împărțiți uniform și garnisiți fiecare cu o parte din crab, rampe murate, shiitakes sotate și creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
RampeRampe
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Combinați zahărul, oțetul și apa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați muștarul, coriandrul, semințele de fenicul, boabele de piper și frunza de dafin. Blanch și rampe de șoc, tulpina, și se toarnă lichidul de decapare cald peste rampe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
RampeRampe
8
Lăsați să se răcească și păstrați timp de 3 zile înainte de utilizare.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.
DificultateExpert
Gata În72 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista