Oală de lut cu pui și ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați oala de lut de pui și ghimbir. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute Thailandezi, ceapă, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Oală De Lut Ghimbir Pui, Pui chinezesc fără lut cu soia și ghimbir, și Gatiti cartea: carne de porc cu ghimbir cu smochine si fenicul Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zahărul brun și apa într-o oală mare de lut sau cuptor olandez cu un capac etanș la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere; adăugați ghimbirul, usturoiul, sosul de soia, sosul de pește, sucul de lămâie, anasonul stelat și ardeii iute; și amestecați pentru a combina.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Adăugați bucățile de pui și întoarceți-le pentru a acoperi în marinată.
Lăsați să stea la temperatura camerei neacoperită timp de 1 oră sau acoperiți și marinați la frigider până la 24 de ore.Dacă este acoperit, descoperiți oala și puneți-o la foc mare.
Adăugați bulionul de pui și ceapa și dați la fiert. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged, aproximativ 1 oră.
Scoateți puiul pe o farfurie de servire. Creșteți focul la mediu și fierbeți puternic până când sosul s-a întunecat ușor la culoare și s-a redus cu aproximativ o treime, aproximativ 5 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Încingeți puiul cu coriandru și serviți cu sosul și orezul aburit.