Oală de cidru de mere prăjită cu legume

Friptura de cidru de mere cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 722 calorii. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, ceapă, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma condimentul de plăcintă cu mere, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți de mere cu glazură de condimente pentru plăcintă cu mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pui fiert cu cidru de mere cu o oală cu varză de Bruxelles și slănină, Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite Cu Cidru De Mere, și Curcan prăjit cu glazură de mere.
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Așezați în aragaz lent de 4 până la 5 litri.
Adăugați ingredientele rămase.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Pentru a servi, scurgeți sucurile.
Serviți sucuri peste carne de vită și legume. Dacă doriți, serviți cu piure de cartofi. Folosiți 4 porții rămase pentru plăcinte cu Oală prăjită.