Oale de arțar de Cr Crincalme cu pralină de migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați oale de arțar de Cr Crumpulme cu praline de migdale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 497 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, gălbenușuri de ou, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Maple-Gingerbread Pots de Cr Ampermormme, Maple Pumpkin Pots de Creme, și Oale de dovleac de Cr Crincalme cu frisca Bourbon de artar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 cm. F. Scatteralmonds pe o foaie de copt cu margini mici.
Coaceți migdalele până se rumenesc, aproximativ 3minute.
Scoateți din cuptor. Împingeți migdalele împreună în pătrat de 4 inci pe foaie și răciți.
Se amestecă zahărul, 1 lingură de apă, siropul de porumb și sarea grosieră într-o cratiță mică, grea, la foc mic, până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; se fierbe fără a se amesteca până când siropul este chihlimbar închis,ocazional învârtind tigaia și perindând în jos părțile cu perie de patiserie umedă, aproximativ 5 minute. Imediat se toarnă caramelul uniformpeste migdale, acoperind complet.
Lasa sa steapână la rece și tare, aproximativ 30 de minute. Breakpraline în bucăți sau proces la coarsecrumbs. Faceți înainte: se poate face 4 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Aranjați patru ramekine de 3/4 cană sau custardcups în tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci.
Bateți gălbenușurile, ambele zaharuri, extract și săratîn castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat crema. Împărțiți crema între ramekins.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekinelor.
Coaceți cremele până când centrul este setat,aproximativ 35 de minute.
Transferați pe suprafața de lucru;lăsați să stea 15 minute. Se răcește descoperit până larece, cel puțin 2 ore. Acoperi; se răcește peste noapte.
Presărați praline peste creme.