Oale cu Caramel sărat de Cr 0m
Oale de Caramel sărate de Cr Pcormme este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 366 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de gălbenușuri de ou, sare de mare fulgi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oale cu Caramel sărat de Cr 0m, Oale cu Caramel sărat de Creme, și Oale cu Caramel sărat de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați opt cupe rezistente la cuptor de 1/2 cană (4 uncii), cupe cu cremă sau ramekins într-o tigaie mare.
Într-o cratiță mare și grea, topiți untul la foc mediu.
Bateți zahărul brun și sarea kosher. Folosind vârful unui cuțit mic ascuțit, răzuiți semințele de vanilie din fasole, adăugați la amestecul de unt și aruncați și fasolea. Se amestecă aproximativ 5 minute sau până când amestecul are textura de nisip gros și a căpătat un parfum de nucă, caramel.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați treptat în cremă. Amestecul va bule puternic și se va prinde atunci când se adaugă crema.
Bateți timp de aproximativ 5 minute sau până când bucățile de zahăr întărite se dizolvă și amestecul începe să fiarbă.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați laptele.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile pentru a se amesteca. Treceți treptat în amestecul cald de caramel. Strecurați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană de măsurare a lichidului cu 4 căni sau într-un bol cu gura de scurgere.
Se toarnă crema în cupe, împărțind-o în mod egal. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu, lăsând un colț neacoperit.
Introduceți tigaia în cuptor și turnați cu grijă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a veni la jumătatea părților laterale ale cupelor, apoi acoperiți colțul deschis cu folia.
Coaceți cremele timp de aproximativ 50 de minute sau până când sunt doar așezate în jurul marginilor, dar încă se agită ușor atunci când cupele sunt agitate ușor. (Fiți foarte atenți să scăpați de abur atunci când descoperiți tigaia.)
Scoateți cupele din tigaie și transferați-le într-o grătar pentru a se răci, aproximativ 1 oră. Acoperiți fiecare cană cu folie de plastic și dați-o la frigider până la răcire, cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Presărați un vârf de sare de mare peste fiecare oală de CR crumpulme și serviți răcit.
Ghivecele de CR pcormme pot fi refrigerate până la 2 zile.
Bucătarii folosesc diferite săruri în scopuri diferite. "Sărurile de finisare" nu sunt pentru gătit; mai degrabă, sunt destinate să aromeze și să adauge un pic de textură mâncării pe măsură ce o serviți. Sunt parțial la sarea Maldon, recoltată din mare lângă Essex, Marea Britanie. Are o culoare albă curată și fulgi foarte crocanți.