Oale cu Caramel sărat de Cr 0m

Oale cu Caramel sărat de Cr 0m
Oale de Caramel sărate de Cr Pcormme este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 366 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de gălbenușuri de ou, sare de mare fulgi, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oale cu Caramel sărat de Cr 0m, Oale cu Caramel sărat de Creme, și Oale cu Caramel sărat de Creme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați opt cupe rezistente la cuptor de 1/2 cană (4 uncii), cupe cu cremă sau ramekins într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-o cratiță mare și grea, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Bateți zahărul brun și sarea kosher. Folosind vârful unui cuțit mic ascuțit, răzuiți semințele de vanilie din fasole, adăugați la amestecul de unt și aruncați și fasolea. Se amestecă aproximativ 5 minute sau până când amestecul are textura de nisip gros și a căpătat un parfum de nucă, caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Reduceți căldura la mediu-scăzut și amestecați treptat în cremă. Amestecul va bule puternic și se va prinde atunci când se adaugă crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți timp de aproximativ 5 minute sau până când bucățile de zahăr întărite se dizolvă și amestecul începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile pentru a se amesteca. Treceți treptat în amestecul cald de caramel. Strecurați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană de măsurare a lichidului cu 4 căni sau într-un bol cu gura de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă crema în cupe, împărțind-o în mod egal. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu, lăsând un colț neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Introduceți tigaia în cuptor și turnați cu grijă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a veni la jumătatea părților laterale ale cupelor, apoi acoperiți colțul deschis cu folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți cremele timp de aproximativ 50 de minute sau până când sunt doar așezate în jurul marginilor, dar încă se agită ușor atunci când cupele sunt agitate ușor. (Fiți foarte atenți să scăpați de abur atunci când descoperiți tigaia.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți cupele din tigaie și transferați-le într-o grătar pentru a se răci, aproximativ 1 oră. Acoperiți fiecare cană cu folie de plastic și dați-o la frigider până la răcire, cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Presărați un vârf de sare de mare peste fiecare oală de CR crumpulme și serviți răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Ghivecele de CR pcormme pot fi refrigerate până la 2 zile.
2
Săruri De Finisare
3
Bucătarii folosesc diferite săruri în scopuri diferite. "Sărurile de finisare" nu sunt pentru gătit; mai degrabă, sunt destinate să aromeze și să adauge un pic de textură mâncării pe măsură ce o serviți. Sunt parțial la sarea Maldon, recoltată din mare lângă Essex, Marea Britanie. Are o culoare albă curată și fulgi foarte crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista