Oala sub presiune Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 450 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită măcinată, fasole, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oala Sub Presiune Chili, Oala Sub Presiune Linte Chili, și Oala Sub Presiune Carne De Vânat Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită măcinată în oala sub presiune la foc mediu; gătiți până se rumenesc și se sfărâmă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scoateți carnea de vită măcinată și scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3
Întoarceți oala sub presiune deschisă la arzător la foc mediu, turnați uleiul de măsline și amestecați ceapa, ardeiul verde și ardeiul jalapeno. Gatiti si amestecati timp de 3 pana la 4 minute, pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Adăugați usturoiul și gătiți și amestecați încă aproximativ 30 de secunde. Puneți carnea în oala sub presiune; se amestecă fasolea, roșiile tăiate cubulețe, pasta de roșii, zahărul brun, pudra de cacao, fulgii de ardei roșu, pudra de chili, chimenul, sarea și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Hârtie De Orez
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Umăr
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Blocați capacul, aduceți aragazul la presiune, reduceți căldura pentru a menține presiunea și gătiți timp de 8 minute.
6
Scoateți aragazul de pe foc și lăsați presiunea să se reducă singură, 5 până la 10 minute.
7
Când presiunea este complet eliberată, scoateți capacul, amestecați chili-ul și serviți.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.