Oala Sub Presiune Chili

Oala Sub Presiune Chili
Oala sub presiune Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 450 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită măcinată, fasole, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oala Sub Presiune Chili, Oala Sub Presiune Linte Chili, și Oala Sub Presiune Carne De Vânat Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită măcinată în oala sub presiune la foc mediu; gătiți până se rumenesc și se sfărâmă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scoateți carnea de vită măcinată și scurgeți excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3
Întoarceți oala sub presiune deschisă la arzător la foc mediu, turnați uleiul de măsline și amestecați ceapa, ardeiul verde și ardeiul jalapeno. Gatiti si amestecati timp de 3 pana la 4 minute, pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Adăugați usturoiul și gătiți și amestecați încă aproximativ 30 de secunde. Puneți carnea în oala sub presiune; se amestecă fasolea, roșiile tăiate cubulețe, pasta de roșii, zahărul brun, pudra de cacao, fulgii de ardei roșu, pudra de chili, chimenul, sarea și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
5
Blocați capacul, aduceți aragazul la presiune, reduceți căldura pentru a menține presiunea și gătiți timp de 8 minute.
6
Scoateți aragazul de pe foc și lăsați presiunea să se reducă singură, 5 până la 10 minute.
7
Când presiunea este complet eliberată, scoateți capacul, amestecați chili-ul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Poema Cavan Extra Dry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se asortează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista