O Îngăduință Benignă: Trufe Rustice De Ciocolată Maya

O indulgență benignă: trufele rustice de ciocolată Maya ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 52 de cenți pe porție. Un amestec de pudră de chili chipotle, fasole de vanilie, sare de mare nerafinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2409 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Trufe Mayan Crude, Ciocolată Indulgență Martini, și Tort Individual De Indulgență Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați ciocolata tocată într-un bol de amestecare cu coaja unei portocale, scorțișoară, pudră de chili chipotle, conținutul unei boabe de vanilie și o sare de mare nerafinată.Aduceți laptele de cocos și uleiul de cocos la foc mic într-o cratiță peste o flacără moderată.
Se toarnă lapte de cocos și ulei peste ciocolata și condimentele tocate, apoi se amestecă continuu cu o lingură de lemn până când ciocolata se topește bine și amestecul, sau ganache, devine gros, uniform și lucios.
Transferați amestecul pe o farfurie căptușită cu hârtie pergament, modelând într-un buștean cât de bine puteți și lăsați-l să se întărească la frigider timp de opt până la douăsprezece ore sau peste noapte.După ce ciocolata mayașă s-a întărit la frigider timp de opt până la douăsprezece ore, scoateți-o, desfaceți-o din hârtia pergament și sculptați-o în bucăți neregulate de mărimea mușcăturii.Aruncați bucățile cu pudră de cacao și serviți.