O Tartă Rustică Plată Pe Care Ai Putea-O Numi Pizza Cu Afine

O Tartă Rustică Plată Pe Care Ai Putea-O Numi Pizza Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați o tartă rustică plată pe care ați putea-o numi Blueberry Pizzan. Această rețetă servește 12 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la SippitySup are 2 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr turbinado, amidon de porumb, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tarta Rustica Cu Afine, Tarta Rustica Cu Afine, și Tarta Rustica Cu Piersici Si Afine.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor ușor făinat pentru a întinde un disc din rețeta de patiserie scurtă foarte bogată până la aproximativ un dreptunghi de 10 x 15 inci, o grosime generoasă de 1/8 inci (sau orice formă doriți). Mutați cu grijă patiseria pentru a se întinde pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Acoperiți ușor patiseria cu folie de plastic și răciți.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.In un castron mediu aruncați afinele, zahărul, amidonul de porumb, sucul de lămâie și extractul de vanilie împreună. Se lasă deoparte să se macereze aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până când sucurile curg și zahărul și amidonul de porumb se dizolvă.Având grijă să lăsați o margine curată, întindeți fructele de pădure și toate sucurile lor pe patiserie cât mai aproape de un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Produse De Patiserie ScurtăProduse De Patiserie Scurtă
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1/3 Până La 1/2 Cană Nuci, Tocate1/3 Până La 1/2 Cană Nuci, Tocate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Periați marginea curată și expusă a patiseriei cu spălarea ouălor, apoi presărați-o cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Se transferă în cuptorul încălzit și se coace până când crusta se rumeneste profund și toppingul clocotește, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista