O Slow Cooker Ziua Recunoștinței

O Slow Cooker Ziua Recunoștinței
Un Slow Cooker Ziua Recunoștinței necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 521 de calorii , 27 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 2,03 USD per porție . 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți la îndemână cuburi de pâine, salvie, supă cremă condensată de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 68% . Încercați „Sopa De Tortilla” post Ziua Recunoștinței , Curcanul de Ziua Recunoștinței cu glazură cu arțar și Cum să faceți curcani OREO de Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună 2 1/2 căni cuburi de pâine uscată și 2 linguri de amestec de umplutură instant; puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1/2 Kilogram De Pâine De Secară închisă De O Zi, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Pâine De Secară închisă De O Zi, Tăiată Cubulețe
2
Combinați restul de cuburi de pâine, amestecul de umplutură instant, ciupercile, ceapa, țelina, uleiul de măsline, condimentele de pasăre, sare, salvie, piper, sosul, supa condensată și sosul de afine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Cu Supa De Sunca Si Bacon, NediluataCu Supa De Sunca Si Bacon, Nediluata
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1/2 Kilogram De Pâine De Secară închisă De O Zi, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Pâine De Secară închisă De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Friptură Dublă New York StripFriptură Dublă New York Strip
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 De Conserve (2-1/4 Uncii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
3
Puneți pesmetul rezervat și amestecul de umplutură în fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire1 Pachet (2-1/2 Uncii) șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Adăugați puiul și acoperiți cu amestecul de legume, pâine și sos. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire1 Lingura Sirop De Artar, Pentru Servire
Seminte De Susan SuplimentareSeminte De Susan Suplimentare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista