O Slow Cooker Ziua Recunoștinței
Un Slow Cooker Ziua Recunoștinței necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 521 de calorii , 27 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 2,03 USD per porție . 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . Dacă aveți la îndemână cuburi de pâine, salvie, supă cremă condensată de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 68% . Încercați „Sopa De Tortilla” post Ziua Recunoștinței , Curcanul de Ziua Recunoștinței cu glazură cu arțar și Cum să faceți curcani OREO de Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună 2 1/2 căni cuburi de pâine uscată și 2 linguri de amestec de umplutură instant; puse deoparte.
Combinați restul de cuburi de pâine, amestecul de umplutură instant, ciupercile, ceapa, țelina, uleiul de măsline, condimentele de pasăre, sare, salvie, piper, sosul, supa condensată și sosul de afine într-un castron mare.
Puneți pesmetul rezervat și amestecul de umplutură în fundul aragazului lent.
Adăugați puiul și acoperiți cu amestecul de legume, pâine și sos. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore.