O Pâine De Ou Numărul Unu
Nevoie de un pâine fără lactate și vegetariană? O pâine cu ouă Numărul unu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 478 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă de la Toțiretetele au 374 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Numărul 48, Dragoste Poțiune Numărul 9 Băutură, și Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă. Se amestecă gălbenușurile, 3 ouă, ulei, zahăr și sare.
Adăugați aproximativ 3-1 / 2 căni de făină pentru a face un aluat lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați cu făina rămasă până când este netedă și elastică, aproximativ 7 minute.
Se pune într-un castron bine uns și se întoarce pentru a unge întreaga suprafață a aluatului. Acoperiți cu o cârpă umedă.
Așezați într-un loc cald până la dimensiunea dublă, aproximativ 1-1/2 ore.
Puneți aluatul și împărțiți-l în 3 bucăți.
Rotiți fiecare piesă într-o frânghie lungă de aproximativ 12 centimetri. Împletiți cele trei fire împreună și sigilați capetele.
Așezați pâinea pe o foaie de prăjituri unsă. Bateți restul de 1 ou cu un vârf de sare; periați pe pâine.
Lăsați pâinea să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ungeți din nou pâinea cu spălarea ouălor.
Coaceți timp de 40 de minute sau până la aur. Se răcește pe un suport de sârmă.