O Prăjitură Populară Cu Ciocolată

O Prăjitură Populară Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați un Cookie Popular cu ciocolată. Această rețetă face 16 porții cu 268 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cel mai bun cookie de ciocolată / New York Times Cookie de ciocolată, Hot Fudge Ciocolata Chip Cookie Cookie Aluat Inghetata Sandwich, și Tort de prăjituri cu ciocolată cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de aluat pentru biscuiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului la treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 149° (150c).Crema rece, tăiați untul și zahărul cu un mixer electric. Când este neted, bateți oul, vanilia, bicarbonatul de sodiu și sarea. Răzuiți părțile laterale ale bolului și asigurați-vă că sarea și sifonul sunt bine distribuite, apoi adăugați făina și amestecați cu mâna până când aproape a dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați chipsurile de ciocolată și nucile prăjite și amestecați până se amestecă.Formați aluatul în bile de 2 inci și așezați-le la aproximativ 3 până la 4 inci pe foi de biscuiți căptușite cu pergament. Apăsați ușor vârfurile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți timp de 18 minute** sau până când prăjiturile devin maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și răciți pe un suport de sârmă.Face despre 16 cookie-uri mari**a mea a luat aproape 22 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista