O Oală Pinto Fasole
O oală Pinto fasole necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Un amestec de fulgi de piper, fasole pinto, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Cel mai bun Darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune, Fasole Pinto, și Fasole Pinto Brânzos.
Instrucțiuni
Combinați apa, bulionul de pui condensat, fasolea, usturoiul, ceapa și fulgii de ardei roșu zdrobiți într-o cratiță mare; condimentează după gust cu sare și piper. Aduceți la foc mic; capac. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea este moale, aproximativ 3 1/2 ore. Poate fi necesar să adăugați apă suplimentară pentru a împiedica uscarea boabelor.
Mash fasole fierte cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă mozzarella și pico De gallo înainte de servire.