O Găluște Tradițională Siberiană: Pelmeni

O Găluște Tradițională Siberiană: Pelmeni
O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stoc de carne de vită, zer, carne măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă De Găluște (Pelmeni), Supă Tradițională De Găluște De Pui, și Cheremsha (Salată De Ceapă Siberiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
pregătirea aluatului pelmeni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2
Începeți cu aluatul, un proces lent și persistent. Aruncați două căni de făină pe tejghea, făcând o fântână în centrul făinii și așezați șase gălbenușuri de ou în fântână împreună cu o liniuță de sare de mare nerafinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Amestecați aluatul împreună cu mâna, adăugând zer și amestecând până nu rămân aglomerări de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Așezați aluatul într-un vas acoperit și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de două până la trei zile.Aveți grijă, în fiecare zi, să vă făinați mâinile, să dați aluatul, să adăugați aproximativ 1/2 până la 3/4 cană de făină suplimentară și să frământați aluatul timp de aproximativ cinci până la zece minute.În a treia zi, după ce ați hrănit aluatul pelmeni cu făină și l-ați frământat bine, contoare de făină și rolați aluatul într-un șarpe lung de aproximativ 1 1/2 până la 2 inci grosime.Lăsați aluatul să se odihnească în timp ce pregătiți umplutura de pelmeni.pregătirea umplerii pelmeni și finisarea pelmeni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pe măsură ce aluatul pelmeni se odihnește, combinați carnea măcinată împreună cu o ceapă galbenă tocată fin și lăsați-o deoparte.Ciupiți aproximativ o linguriță de aluat din șarpele pelmeni, aplatizați – l într-un cerc și rulați-l foarte subțire-aproximativ 1/16 de inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați aproximativ o linguriță de umplutură de pelmeni în centrul aluatului rulat, pliați în jumătate, fixând marginile pelmeni împreună, astfel încât să nu se deschidă atunci când este supus rigorilor de fierbere. Continuați să lucrați aluatul pelmeni și să completați în acest mod până când amândoi sunt epuizați.Aduceți la fierbere două litri de carne de vită de casă sau apă sărată, reduceți focul la foc mic și aruncați pelmenii umpluți și fixați în oală pentru a fierbe, lucrând în loturi de șase până la opt pelmeni pentru a nu supraîncărca oala.Lăsați pelmeni să fiarbă în bulion sau apă sărată până când se ridică la suprafață de la sine, aproximativ trei până la patru minute, apoi scoateți-i din oală și puneți-i deoparte în timp ce continuați să lucrați în loturi până când ați gătit toți pelmeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se serveste pelmeni cald, acoperit cu smântână sau Cr fra frommormme fra frommormche, mărar proaspăt tăiat și condimentat după gust cu o stropire de sare de mare nerafinată și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista