O Găluște Tradițională Siberiană: Pelmeni
O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stoc de carne de vită, zer, carne măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă De Găluște (Pelmeni), Supă Tradițională De Găluște De Pui, și Cheremsha (Salată De Ceapă Siberiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
pregătirea aluatului pelmeni
Începeți cu aluatul, un proces lent și persistent. Aruncați două căni de făină pe tejghea, făcând o fântână în centrul făinii și așezați șase gălbenușuri de ou în fântână împreună cu o liniuță de sare de mare nerafinată.
Amestecați aluatul împreună cu mâna, adăugând zer și amestecând până nu rămân aglomerări de făină.
Așezați aluatul într-un vas acoperit și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de două până la trei zile.Aveți grijă, în fiecare zi, să vă făinați mâinile, să dați aluatul, să adăugați aproximativ 1/2 până la 3/4 cană de făină suplimentară și să frământați aluatul timp de aproximativ cinci până la zece minute.În a treia zi, după ce ați hrănit aluatul pelmeni cu făină și l-ați frământat bine, contoare de făină și rolați aluatul într-un șarpe lung de aproximativ 1 1/2 până la 2 inci grosime.Lăsați aluatul să se odihnească în timp ce pregătiți umplutura de pelmeni.pregătirea umplerii pelmeni și finisarea pelmeni
Pe măsură ce aluatul pelmeni se odihnește, combinați carnea măcinată împreună cu o ceapă galbenă tocată fin și lăsați-o deoparte.Ciupiți aproximativ o linguriță de aluat din șarpele pelmeni, aplatizați – l într-un cerc și rulați-l foarte subțire-aproximativ 1/16 de inch.
Așezați aproximativ o linguriță de umplutură de pelmeni în centrul aluatului rulat, pliați în jumătate, fixând marginile pelmeni împreună, astfel încât să nu se deschidă atunci când este supus rigorilor de fierbere. Continuați să lucrați aluatul pelmeni și să completați în acest mod până când amândoi sunt epuizați.Aduceți la fierbere două litri de carne de vită de casă sau apă sărată, reduceți focul la foc mic și aruncați pelmenii umpluți și fixați în oală pentru a fierbe, lucrând în loturi de șase până la opt pelmeni pentru a nu supraîncărca oala.Lăsați pelmeni să fiarbă în bulion sau apă sărată până când se ridică la suprafață de la sine, aproximativ trei până la patru minute, apoi scoateți-i din oală și puneți-i deoparte în timp ce continuați să lucrați în loturi până când ați gătit toți pelmeni.
Se serveste pelmeni cald, acoperit cu smântână sau Cr fra frommormme fra frommormche, mărar proaspăt tăiat și condimentat după gust cu o stropire de sare de mare nerafinată și piper negru proaspăt măcinat.