O Familie De Pești

O Familie De Pești
O familie de pești este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 478 calorii. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați Ritz cracker, tilapia, pepper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Prăjituri Clasice De Pește De Familie, Mese de familie: plăcintă ușoară cu pește, și Mese de familie: prăjituri ușoare de pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Decongelați și spălați fileurile de tilapia dacă sunt congelate. Se usucă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Combinați firimiturile, parmezanul, condimentul italian și pudra de usturoi pe o farfurie, amestecând bine.Pe o farfurie diferită, turnați 1 lingură de suc de lămâie.Lucrând câte 1, Așezați un file pe farfurie în sucul de lămâie, presărați cantitatea dorită de sare kosher (aveți grijă la câtă sare este în parmezan, firimituri și alte condimente), piper negru și praf de usturoi. Întoarceți fileul în sucul de lămâie și presărați condimente pe cealaltă parte.Dragați fileul în amestecul de parmezan bătându-l peste tot pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
SareSare
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
ParmezanParmezan
3
Așezați într-un vas de copt cu ulei, repetați cu fileurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Presărați puțin suc de lămâie peste fileuri și stropiți-le sau pulverizați-le ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Coaceți la 218° timp de aproximativ 20 de minute sau până când se descuamează ușor cu o furculiță și marginile se rumenesc (puteți presăra mai mult parmezan deasupra, dacă doriți). De asemenea, le puteți coace mai repede la450.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Revista