Tocanita de legume de năut și de iarnă este o fără lactate și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, naut, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană De Dovleac De Iarnă, Năut Și Linte Roșie, Tocană De Vită Cu Legume De Iarnă, și Tocană Consistentă De Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați 3 căni de legume simple și următoarele 8 ingrediente (prin năut); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă pătrunjelul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Legume
Năut
Pătrunjel
Miere
5
Scoateți 2/3 cană de lichid fierbinte de gătit din amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
6
Așezați lichidul de gătit și restul de 2/3 cană de stoc într-un castron mediu. Se amestecă cuscusul. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.